De Technologieco. van Shenzhenhongxinwei, Ltd

Om nieuwe technologie goed te keuren, om producten van kwaliteit te produceren, om de eersteklas dienst aan te bieden.

Thuis ProductenIP Camerasoc

Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG

Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG

  • Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG
  • Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG
  • Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG
  • Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG
  • Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG
Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG
Productdetails:
Plaats van herkomst: Taiwan
Merknaam: SONY
Certificering: ROHS
Modelnummer: CXD4155GG CXD4145GG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1190PCS/BOX
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 11900PCS/MONTH
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: IP Camerasoc
Hoog licht:

systeem op een spaander

,

mobiel camerasoc

CXD4145GG is voor entry-level commerciële modellen en de cameratoepassingen van de huisveiligheid

 

CXD4155GG CXD4145GG

 

Sony heeft het de cameraplatform van CXD4145GG Xarina IP aangekondigd, dat entry-level commerciële modellen en de cameratoepassingen van de huisveiligheid richt. Het nieuwe model omvat een krachtige ISP en H.264-codeur, schept betere basisbeeldkwaliteit en verbeterd zicht op, en realiseert lagere kosten door diverse perifere apparaten op te nemen. Met CXD4145GG, biedt Sony nu een volledige lijn van oplossingen aan die verschillende klanten met verschillende veiligheidsbehoeften richten.

CXD4145GG is voor entry-level commerciële modellen en de cameratoepassingen van de huisveiligheid. Het maximumaantal pixel dat door ISP (de bewerker van het beeldsignaal) en de is H.264-codeur van CXD4145GG kan worden verwerkt uitgebreid van vorige 2 megapixels aan 5 megapixels om toenemende vragen voor high-resolution beelden te ontmoeten. Naast betere ISP prestaties en beeldkwaliteit, is de flexibiliteit van de H.264-het stromen van de codeur distributie ook verbeterd om diverse gebruiksscenario's te steunen. Voorts neemt CXD4145GG een brede waaier van functies en perifere apparaten beschouwd voor IP veiligheidscamera's als essentieel op, toelatend eenvoudige kring-en-raadsconfiguraties en plaats lager kosten. Dit staat de verwezenlijking van een uitgebreide opstelling van IP veiligheidscamera's die toe worden verondersteld om bredere marktgoedkeuring in de toekomst te bereiken. Deze camera's omvatten volledig-HD, krachtige, en high-resolution camera's in 5 megapixel en 3 megapixelwaaiers, dag en nacht multifunctionele camera's, brede hoekcamera's, en de camera's van de huisveiligheid.

Hieronder zijn de eigenschappen die CXD4145GG behalve anderen plaatsen:

Krachtige ISP en H.264-codeur
Het maximumaantal verwerkingspixel en de uitvoerbare framesnelheden voor de ISP en H.264-codeurs zijn tot 30 frames per seconde voor maximaal 3 megapixels en tot 15 frames per seconde voor 5 megapixels. Bovendien heeft CXD4145GG drie verschillende types van sensorinterface, namelijk serie parallelle LVCMOS, sub-LVDS, en MIPI om een diverse waaier van CMOS beeldsensoren te steunen. De H.264-codeur steunt diverse profielen (HP, MP, en BP) en geraffineerde bitratecontrole (VBR en CBR) en kan tot 16 stromen van lage bitratebeelden met hoogte gelijktijdig verdelen - kwaliteit (voorbeeld: volledig-HD 30 frame/s + D1 30 frame/s + CIF 30 frame/s + QVGA 30 frame/s + volledig-HD JPEG).

De betere basisbeeldkwaliteit verbetert zicht
CXD4145GG gebruikt volgende-generatieisp technologie om basisbeeldkwaliteit enorm te verbeteren. Atr-EX (aanpassingstoonreproductie extra) de prestaties zijn verbeterd aan verdere verhoging het zicht van laag-contrastbeelden en beelden die zowel lichte als donkere gebieden (Foto's 1) omvatten. Het algoritme 3d-NR is verbeterd om kleurenreproduceerbaarheid onder lage verlichting te verbeteren en motieonduidelijk beeld te onderdrukken, die het mogelijk maken om duidelijkere beelden te verkrijgen van het bewegen van voorwerpen onder lage verlichting. Bovendien wordt het zicht in diverse milieu's verzekerd door diverse eigenschappen, met inbegrip van de ontwasemingsfunctie die de duidelijkheid van beelden met laag contrast toe te schrijven aan mist, regen, of stof verhoogt; functie de van HLC (hoge lichte compensatie) die het zicht van nummerplaatkarakters door halation in beelden te onderdrukken toe te schrijven aan automobiele koplampen bij nacht verhoogt; en de optimizer van IRL functie die halation van onderwerpen onderdrukt die door het licht van IRL worden verlicht wanneer het gebruiken van een dag/nachtcamera. Bovendien wordt de functie eenvoudige van LDC (de correctie van de lensvervorming) die vervorming wanneer het gebruiken van een groothoeklens verbetert ook opgenomen, makend het mogelijk om natuurlijkere beelden (Foto's 2) te verkrijgen.

Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG 0

Realiseert lagere kosten door diverse perifere apparaten op te nemen
CXD4145GG neemt een verscheidenheid van perifere apparaten beschouwd in de verwezenlijking van IP veiligheidscamera's, zoals USB PHY, RTC essentieel, ADC voor algemeen gebruik, als audiocodec, microfoon, en sprekersversterker (op Fig. 1). Bovendien steunt de SD-geheugenkaartinterface sdxc/uhs-I en laat high-volume toe, snelle toegang die voor randopslag wordt vereist. De interface van Ethernet PHY steunt EEE (energy-efficient Ethernet: IEEE802.3az die), een algemene vermindering van de consumptie van de systeemmacht toestaan.

Erft en verbetert het Xarina-softwareplatform
De klanten die reeds een ontwikkelomgeving voor huidig de heersende stromingsmodel van Sony (CXD4135GG) hebben gevestigd kunnen regelmatig aan CXD4145GG migreren door compatibel mw (middleware) en API (application programming interface) te gebruiken. Bovendien nog kunnen de hogere prestaties worden bereikt door mw en API met onlangs uitgebreide functies en verbeterde prestaties te gebruiken.

Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG 1Volledige waaier van IP de hulpmiddelen van de cameraontwikkeling
Naast conventioneel SDK, wordt een kant en klare uitrusting van het verwijzingsontwerp ook verstrekt helpen de IP van de klant cameraontwikkeling TAT verkorten. De hardware gebruikt een lay-out van de kringsraad die de vorm van een populaire kubieke typeip camera voor huistoepassingen veronderstelt en uitgerust met een een SD-geheugenkaartgroef, een microfoon en een spreker, een PIR (bewegingssensor), dag/nachtfunctie (leiden van IRL, de toevoeging van de de besnoeiingsfilter van IRL en verwijderingseenheid, en helderheidssensor), en USB-groef (voor WiFi-toepassingen, enz.) is. Dit dient als verwijzing voor cameraontwikkeling en laat ook evaluatie van diverse CXD4145GG-functies toe. Bovendien is er ook een plan om een PC-kijker te verstrekken.

Ontwikkelingsstatus
De opeenvolgende verzendingen van CXD4145GG-technieksteekproeven zijn gepland voor 4Q 2014 in coördinatie met de de status van de ondersteuningsmiddelvoorbereiding en de steuncapaciteit van Sony. De massaproduktie is gepland voor 1Q 2015. Betreffende plaatsing na massaproduktie, op passende wijze zal de toevoeging van sensoren die door CXD4145GG via software-updates worden gesteund worden behandeld. Dit zal gemakkelijke plaatsing van afgeleide producten gebruikend dezelfde ontwikkelomgeving toelaten. De de steunvoorwaarden van de beeldsensor zullen via de Sony-website worden meegedeeld (www.sony-net/dsp). Bovendien zijn er ook plannen om CXD4155GG als afzonderlijk model te introduceren die zich op de cameratoepassingen van de huisveiligheid concentreren als deel van de low-end opstelling.


Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG 2

Samenvatting en vooruitzichten
Door CXD4145GG naast het huidige product CXD4135GG te ontwikkelen, heeft Sony de verwezenlijking van een brede waaier van hoog-beeld-kwaliteitsip veiligheidscamera's toegelaten die zich van entry-level modellen voor commerciële toepassingen aan mid-range en huisbeveiligingsmodellen uitstrekken. Sony bedoelt het Xarina-platform verder uit te breiden helpen de algemene videokwaliteit verbeteren en nieuwe waarde voorzien van een oog op de wolkendienst, grote gegevens, en andere toepassingen.

 

Q1. Wat is uw termijnen van verpakking?

A: Over het algemeen, pakken wij onze goederen in neutrale witte dozen en bruine kartons in. Als u juridisch octrooi hebt geregistreerd, kunnen wij de goederen in uw gemerkte vakjes inpakken na het krijgen van uw autorisatiebrieven.

 

Q2. Wat is uw MOQ?

A: Wij verstrekken u kleine MOQ voor elk punt, hangt het uw specifieke orde af!

 

Q3. Test controleert u of al uw goederen vóór levering?

A: Ja, hebben wij 100%-test en controleren alle goederen vóór levering.

 

Q4: Hoe maakt u tot onze zaken verhouding op lange termijn en goede?

Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren;

Wij respecteren elke klant als onze vriend en wij doen oprecht zaken en maken vrienden met hen, is het niet iets die kan worden vervangen.

 

Q5: Hoe te om ons te contacteren?
A: Verzend uw onderzoeksdetails in onderstaand, klik nu „Send "!!!

 

Van de Camerasoc van hoge Prestatiessony van de het Huisveiligheid de Camerasoc CXD4145GG 3

Contactgegevens
Shenzhen Hongxinwei Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. 段

Tel.: 86-755-82715827

Fax: 86-755-22678033

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten