De Technologieco. van Shenzhenhongxinwei, Ltd

Om nieuwe technologie goed te keuren, om producten van kwaliteit te produceren, om de eersteklas dienst aan te bieden.

Thuis ProductenIGBT-Bestuurder

Van de Poortbestuurders van 2SC0435T2G1-17 4W 35A 1.7kV IGBT de Machtsintegratie

Van de Poortbestuurders van 2SC0435T2G1-17 4W 35A 1.7kV IGBT de Machtsintegratie

  • Van de Poortbestuurders van 2SC0435T2G1-17 4W 35A 1.7kV IGBT de Machtsintegratie
  • Van de Poortbestuurders van 2SC0435T2G1-17 4W 35A 1.7kV IGBT de Machtsintegratie
Van de Poortbestuurders van 2SC0435T2G1-17 4W 35A 1.7kV IGBT de Machtsintegratie
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Power Integrations
Certificering: ROHS
Modelnummer: 2SC0435T2G1-17
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10PCS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 24PCS/BOX
Levertijd: 2-3days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 2400PCS/WEEK
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productcategorie: Poortbestuurders Outputstroom: 35A
Stijgingstijd: 20 NS Dalingstijd: 20 NS
Minimum Werkende Temperatuur: - 40 C Maximum werkende temperatuur: + 85 C
Reeks: Schaal-2+ Verpakking: Massa
Het Maximum Voltage VCEO van de collectorzender: 1.7kV Hoogte: 20 mm
MAXIMUM inputvoltage: 15.5 V lengte: 57 mm
Outputmacht: 4W breedte: 52 mm
Inputvoltage min: 14.5 V De Hoeveelheid van het fabriekspak: 24
Eenheidsgewicht: 2,731792 oz
Hoog licht:

de Poortbestuurders van 1.7kV IGBT

,

de Poortbestuurders van 4W IGBT

,

De Modulebestuurder van 2SC0435T2G1-17 Igbt

 

1.Abstract

De scale™-2+ dubbel-bestuurderskern 2SC0435T2G1-17 (de lengte van de Schakelaarspeld van 3.1mm, geschikt voor PCB-dikte van 2mm; verhoogd EMI vermogen; loodvrij)/2SC0435T2G1C-17 (Met een laag bedekte versie die ELPEGUARD SL 1307 FLZ/2 van Lackwerke Peters gebruiken) combineert ongeëvenaarde compactheid met brede toepasselijkheid. De bestuurder wordt voor universele toepassingen ontworpen die hoge betrouwbaarheid vereisen. 2SC0435T2G1 (C) - 17 aandrijving alle gebruikelijke high-power IGBT-modules tot 1700V. Het ingebedde vergelijkende vermogen staat gemakkelijk omschakelaarsontwerp toe die hogere machtsclassificaties behandelen. De topologieën op verscheidene niveaus worden ook gesteund. 2SC0435T2G1 (C) - 17 zijn de compactste bestuurderskern in zijn vermogensklasse met een voetafdruk van slechts 57,2 x 51.6mm en een toevoegingshoogte van max. 20mm. Het laat zelfs de meest beperkte toevoegingsruimten toe om efficiënt worden gebruikt. Vergeleken met conventionele bestuurders, hoogst geïntegreerde schaal-2+ chipset over 85% van componenten staat die worden moeten uitgedeeld toe met. Dit voordeel wordt indrukwekkend weerspiegeld in verhoogde betrouwbaarheid. 2SC0435T2G1 (C) - 17 combineren een volledige bestuurderskern met twee kanalen met alle die componenten voor het drijven van worden vereist, zoals een geïsoleerde DC/DC-convertor, kort:sluitenbescherming, het Geavanceerde Actieve Vastklemmen evenals leveringsvoltage controle. Elk van de twee outputkanalen is elektrisch geïsoleerd van de primaire kant en het andere secundaire kanaal. Een outputstroom van de aandrijvingsmacht van 35A en 4W-is beschikbaar per kanaal, die 2SC0435T2G1 (C) maken - 17 een ideaal bestuurdersplatform voor universeel gebruik in middelgrote en high-power toepassingen. De bestuurder verstrekt een schommeling van het poortvoltage van +15V/-10V. Het inschakelenvoltage is geregeld om een stabiele 15V ongeacht het niveau van de outputmacht te handhaven. Zijn opmerkelijke EMC staat veilige en betrouwbare verrichting in zelfs harde industriële toepassingen toe.

2.Footnotes aan de Belangrijkste Gegevens
1)De maximum piekpoortstroom verwijst naar het hoogste huidige niveau die tijdens het productleven voorkomen. Het is een absolute waarde en is ook voor korte impulsen van toepassing.
2)De gemiddelde leveringsingangsstroom is beperkt om thermische redenen. De hogere waarden dan gespecificeerd door de absolute maximumclassificatie zijn toelaatbaar (b.v. tijdens voedingopstarten) als het gemiddelde onder de bepaalde waarde blijft, op voorwaarde dat het gemiddelde over een tijdspanne wordt genomen die korter is dan de thermische tijdsconstanten van de bestuurder in de toepassing.
3)Er is geen middel om de ingangsstroom in de bestuurder actief te controleren of te beperken. In het geval van opstarten met zeer hoge het blokkeren condensatorwaarden, of in het geval van kortsluiting bij de output, moet de leveringsingangsstroom uiterlijk worden beperkt.
4)De maximumoutputmacht moet niet op elk ogenblik tijdens verrichting worden overschreden. De absolute maximumclassificatie moet ook voor tijdspannes worden waargenomen korter dan de thermische tijdsconstanten van de bestuurder in de toepassing.
5)Een uitgebreide outputvermogensklasse wordt gespecificeerd in de sectie van de outputmacht voor maximum omgevingstemperatuur van 70°C. In dat geval, veranderen de absolute maximumclassificatie voor de werkende temperatuurveranderingen in (- 40°C - 70°C) en de absolute maximumclassificatie van de outputmacht in 6W.
6)De vertragingstijd wordt gemeten tussen 50% van het inputsignaal en 10%-voltageschommeling van de overeenkomstige output. De vertragingstijd is onafhankelijk van de outputlading.
7)Van de outputstijging en daling de tijden worden gemeten tussen 10% en 90% van de nominale outputschommeling met een outputlading van 4.7Ω en 270nF. De waarden worden gegeven voor de bestuurderskant van de poortweerstanden. De tijdsconstante van de outputlading samen met de huidige poortweerstanden leidt tot een extra vertraging aan de ladingskant van de poortweerstanden.
8)De externe blokkerende condensatoren moeten tussen VISOx en ergeren evenal ergeren en COMx voor poortlasten worden geplaatst die 3μC overschrijden. De ceramische condensatoren worden geadviseerd. Een minimum externe het blokkeren capacitieve weerstand van 3μF wordt geadviseerd voor elke 1μC van poortlast voorbij 3μC. Het ontoereikende externe blokkeren kan tot verminderde bestuurdersefficiency en zo tot thermische overbelasting leiden.
9)De minimum gegeven die reactietijd is geldig voor de kring in het beschrijving en toepassingshandboek (Fig. 7) wordt gegeven met de waarden van lijst 1 (Cax = 0pF, Rthx = 43kΩ).
10)De het blokkeren tijd plaatst een minimumperiode tussen het eind van om het even welke foutenstaat en het begin van normale bedrijfsvoering (verwijder fout uit speld SOx). De waarde van de het blokkeren tijd kan bij speldtb worden aangepast. De gespecificeerde het blokkeren tijd is geldig als TB met GND wordt verbonden. 11)Undervoltage toezicht op het primair-zijleveringsvoltage (VCC aan GND). Als de voltagedalingen onder deze grens, een fout aan zowel wordt overgebracht SOx-zijn de output als de machtshalfgeleiders uitgeschakeld. 12)Undervoltage toezicht op het secundair-zijleveringsvoltage (VISOx om aan COMx te ergeren en te ergeren die met benaderende inschakelen en product de poort-zender voltages correspondeert). Als de overeenkomstige voltagedalingen onder deze grens, IGBT uitgeschakeld is en een fout wordt overgebracht aan de overeenkomstige SOx-output. 13)Transmissievertraging van foutenstaat van de secundaire kant aan de overeenkomstige primaire statusoutput.
14)HiPot die (= het diëlektrische testen) testen moet over het algemeen tot geschikte componenten worden beperkt. Deze poortbestuurder is geschikt voor HiPot-het testen. Niettemin, wordt het sterk geadviseerd om de testende tijd tot 1s-groeven te beperken zoals die door EN 50178 worden bepaald. Het bovenmatige HiPot-testen bij voltages veel hoger dan 1200VAC (eff) kan tot isolatiedegradatie leiden. Geen degradatie is waargenomen over 1min. het testen bij 5000VAC (eff). Elke die productiesteekproef aan klanten wordt verscheept heeft 100% testend bij de bepaalde waarde voor 1s ondergaan. 15)De gedeeltelijke die lossingsmeting wordt overeenkomstig CEI 60270 en isolatiecoördinatie uitgevoerd in EN 50178 wordt gespecificeerd. Het gedeeltelijke voltage van het lossingsuitsterven tussen primaire en één van beide secundaire kant wordt gecoördineerd voor veilige isolatie aan EN 50178.
16)De Jittermetingen worden uitgevoerd met de omschakeling van INx van inputsignalen tussen 0V en 5V naar GND, met een overeenkomstige stijgingstijd en dalingstijd wordt doorverwezen van 15ns die.
17)De temperatuur van de componentenoppervlakte, die sterk afhankelijk van de exploitatievoorwaarde kan variëren, moet tot de bepaalde waarde voor met een laag bedekte bestuurdersversies worden beperkt om betrouwbaarheid op lange termijn van het deklaagmateriaal te verzekeren.
3.Why kiezen ons?

100% nieuw en originao met Voordeelprijs
Hoog rendement
Snelle Levering
De professionele teamdienst
10 de jaar ervaart Elektronische componenten
Elektronische componentenagent
Voordeel logistische korting
De uitstekende Naverkoopdienst

Contactgegevens
Shenzhen Hongxinwei Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. 段

Tel.: 86-755-82715827

Fax: 86-755-22678033

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten